Breng jouw stem uit en steun VV Onstwedder Boys

Rabobank Zuid en Oost Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Zuid en Oost Groningen stelt € 100.000,- beschikbaar! Ook VV Onstwedder Boys doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!

Stemmen

Van 8 t/m 22 februari 2018 mogen leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 100.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij als voetbalclub Onstwedder Boys ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden

Het is voor VV Onstwedder Boys belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor de verbetering van de leefbaarheid van Onstwedde. Wij organiseren als vereniging, o.a. de Koningsdag en Univé Voetbaldagen voor de jeugd. Ook stellen wij onze accommodatie ter beschikking aan het stratenvolleybaltoernooi,
scholen in onze omgeving en een hardloopevenement. Kortom te veel om op te noemen!!

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan VV Onstwedder Boys tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Zuid en Oost Groningen. Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/zog.

Hartelijk dank voor jouw steun!

Bestuur vv Onstwedder Boys