Clubinformatie

Onstwedder Boys is een gezellige voetbalvereniging met ruim 200 leden waar jong en oud het voetbalspel kunnen beleven. Het plezier in het voetbal staat bij Onstwedder Boys voorop, zowel in sociaal als sportief opzicht. De club streeft er naar om het eerste elftal in sportief opzicht op hoog niveau te laten spelen en daar wordt in de jeugd al mee begonnen door middel van het spelenderwijs leren voetballen.

Onstwedder Boys is opgericht op 25 oktober 1963 en bestaat dus bijna 50 jaar. In het verleden heeft Onstwedder Boys naam gemaakt in het Groningse & Drentse voetbal en hierdoor is de club tot ver buiten de regio bekend. Momenteel heeft de club drie heren teams, twee vrouwenteams en negen jeugdteams.

Elke zaterdag ontvangt Onstwedder Boys met plezier de gastenteams van andere verenigingen op sportpark ‘de Boskamp’ en dat straalt de club ook uit. Er wordt gestreefd naar een gemoedelijke sfeer, waarin zowel eigen leden als bezoekers met plezier van het voetbal kunnen genieten. Het sportpark bestaat uit drie voetbalvelden en een kantine-/kleedkamercomplex. Rondom het hoofdveld hangen vele reclameborden van diverse sponsoren uit de regio. Aan de lange zijde van het hoofdveld staat een tribune die toegang geeft tot ruim 100 personen.

Alle wedstrijden, behalve de thuiswedstrijden van het eerste elftal, zijn gratis te bezoeken. Voor de toegang tot het eerste elftal betaalt u €3,00 entreekosten, waarbij u een programmaboekje met loten krijgt. Hiermee kunt u diverse prijzen winnen die in de rust worden verloot.