50 jarig jubileum

Het jubileumfeest is alweer achter de rug. Als jubileumcommissie kijken we met een voldaan en trots gevoel terug op alle activiteiten. We waren zeer verheugd over de vele aanmeldingen voor de activiteiten en de louter positieve reacties. Ook de invulling van ‘Boys got talent’ verdient een groot compliment, wat hebben jullie op creatieve wijze hier invulling aan gegeven. Het was de bedoeling om een feest voor en door de Boys te organiseren, ook die missie is geslaagd. We willen iedereen die heeft meegewerkt en meegedaan dan ook hartelijk danken voor hun enthousiaste inbreng.

In het bijzonder willlen we de vrijdagmorgengroep bedanken, die vooraf veel hand- en spandiensten heeft verricht en na afloop op maandag alles al weer keurig opgeruimd had. Tevens willen we de supportersvereniging bedanken voor hun hulp tijdens het jubileumfeest. Ook de mannen en groep van Wieninger ontzettend bedankt, jullie hadden alles super voor elkaar en daardoor konden alle vrijwilligers genieten van een schitterend jubileumfeest.

We zijn ontzettend trots op onze vereniging en onze vrijwilligers, we hebben er samen een onvergetelijk feest van gemaakt.