Nieuwe tenues eerste elftal

Onstwedder Boys heeft vorig jaar besloten om een kledinglijn in te zetten voor de gehele vereniging, wat zoveel betekent als dat alle teams in identieke kledij worden gestoken, zowel voor wat betreft shirt, broek als ook sokken.

Middels een kledingcommissie een een ledenvergadering is de keus gemaakt voor een bepaald ontwerp en via een aantal commerciële mensen zijn ook de sponsoren benaderd om financiële steun te geven.

Dit alles heeft afgelopen weekend geresulteerd in de presentatie van het nieuwe tenue van ons eerste elftal, met als hoofdsponsor Van den Hende Recycling BV uit Oude Pekela.

Wij zijn als vereniging erg blij met deze nieuwe hoofdsponsor en dankbaar voor het vertrouwen wat de heer Van den Hende in onze vereniging heeft uitgesproken, daarbij zijn we natuurlijk ook er trots op onze nieuwe tenues. De komende jaren zullen alle overige teams ook in dit nieuwe tenue worden gestoken, waarschijnlijk zullen er dit seizoen al een aantal (jeugd)teams volgen.

Hierbij nodigen we natuurlijk alle inwoners van Onstwedde en omstreken uit om eens langs te komen op De Boskamp om het resultaat met eigen ogen te aanschouwen. En eenieder die graag in zo’n mooi shirt wil voetballen en nog geen lid is van onze vereniging nodigen we van harte uit zich aan te melden als lid of bij twijfel eerst voor een proeftraining.

 

4J9B5631