Oefenprogramma Onstwedder Boys 1

Oefenprogramma Onstwedder Boys

Voetbalvereniging Onstwedder Boys is afgelopen week begonnen met de voorbereiding op het seizoen 2020/2021. Dit onder leiding van een nieuwe trainer, Wilbert Arends uit Exloo.

De komende twee weken worden een drietal oefenwedstrijden gespeeld. Deze oefenwedstrijden tellen mee voor het Roelf Hilgenga Nederlagentoernooi. De ploeg die Onstwedder Boys de grootste nederlaag toebrengt, kan daarmee een geldprijs verdienen. Het toernooi wordt gesponsord door de firma Straal Staal uit Zuidbroek.

Het programma:
Donderdag 13 augustus: Onstwedder Boys – FC Ter Apel (19.30 uur)
Donderdag 20 augustus: Onstwedder Boys – Sellingen (19.00 uur)
Zaterdag 22 augustus: Onstwedder Boys – Wedde (18.00 uur)

Zaterdag 15 augustus speelt Onstwedder Boys een toernooi bij voetbalvereniging Westerwolde in Vlagtwedde. Donderdag 3 september start de Bekercompetitie. De Boys spelen dan een uitwedstrijd tegen SGV uit Schildwolde.

Ten slotte nog een aantal aandachtspunten met het oog op de Corona-regels:
Er wordt tijdens de wedstrijden buiten op twee plekken koffie geschonken. In de kantine en op het terras zijn er alleen maar zitplaatsen. Bij binnenkomst op het sportterrein en bij het naar binnen gaan van de kantine wordt iedereen geacht de handen te desinfecteren. Ook voor de toeschouwers geldt: Houd 1,5 meter afstand tot elkaar! Iemand met verkoudheidsklachten of koorts blijft thuis.

Om er voor te zorgen dat de competitie weer kan worden opgestart, is het belangrijk dat iedereen zich aan de regels houdt. Het mag duidelijk zijn dat verenigingen worden gecontroleerd op het naleven van de richtlijnen.