Onstwedder Boys gaat een samenwerkingsverband aan met Fysiotherapiecentrum Noord.

FTC met adres

Om leden van onze vereniging sneller te kunnen behandelen is Onstwedder Boys een samenwerkingsverband aan gegaan met FTC Noord. Mede eigenaar en oud speler Gerard Koerts is welbekend met onze vereniging en veel van onze leden. In geval van een blessure van een Onstwedder Boys lid, wordt deze eerst in behandeling genomen door onze sportmasseur Bram Hulzebos. Bram heeft inmiddels 25 jaar ervaring en is al 18 jaar in dienst van onze vereniging.

In het geval Bram een behandeling bij FTC Noord adviseert, kan de speler contact opnemen met FTC Noord voor een afspraak. Tijdens dit telefoongesprek zal direct de juiste specialist van FTC Noord worden toegewezen. De behandeling vind nagenoeg altijd binnen 48 uur plaats op de door hun voorgestelde locatie.

De specialsten van FTC Noord bevinden zich op de locaties Vlagtwedde, Stadskanaal en Nieuw Buinen.

Wanneer de behandeling zich in een afrondende fase bevindt, zal FTC Noord de speler weer overdragen aan Bram voor het juiste hersteltrainingsprogramma.

Het is je eigen verantwoording of de gekozen behandeling ook in je verzekeringspakket aanwezig is. Weet je dit niet zeker, dan kan dit tijdens het eerste telefoongesprek worden gecheckt door FTC Noord.