Onstwedder Boys haalt finaleavond Indoorsoccer

Een delegatie van het eerste bereikt vanavond in de kruisfinale tegen WVV zaterdag 1 door shoot-outs de finaleavond van het Indoorsoccertoernooi van zvv WMC. Peter Orsel en Gerwin de Wijk schoten raak en 2 reddingen van Rein Koudstaal zorgden voor de kwalificatie voor de finale avond.

In de poule werd er 1-1 gelijk gespeeld tegen SGV door een doelpunt van Nick Wagenaar. Tegen ASVB 2 werd er verloren met 2-1, doelpunt Peter Orsel. In de wedstrijd tegen Drieborg werd er eenvoudig gewonnen met 3-1, 2 doelpunten van Rutgert Tipker en 1 van Gerwin de Wijk. In de beslissende poulewedstrijd werd er in een wedstrijd met veel schoten op doel en de boarding doelpuntloos gelijk gespeeld tegen PJC. Hierdoor werd SGV op doelsaldo verslagen met 1 doelpunt verschil.

In de kruisfinale tegen WVV zaterdag 1 scoorde Gerwin de Wijk op de valreep uit een vrije trap in de korte hoek. Daarvoor had WVV al geprofiteerd van slordig opbouwen van Rein Koudstaal. Koudstaal maakte dit in de shoot outs goed door de beslissende shoot out te stoppen.

Hierdoor speelt Onstwedder Boys vrijdagavond 6 januari de eerste wedstrijd tegen ASVB 2, ook al tegenstander in de voorronde, om 19:03 op de finaleavond van het Indoorsoccertoernooi in Winschoten.

Selectie Onstwedder Boys: Rein Koudstaal, Taco Koudstaal, Nick Wagenaar, Ties Bruining, Rutgert Tipker, Peter Orsel en Gerwin de Wijk.