Onstwedder Boys in finale Nuon Club Competitie

Onstwedder Boys is geselecteerd voor de finaleronde van de Nuon Club Competitie 2015. Hiermee kunnenwe  tot 10.000 euro winnen om te investeren in energiebesparing en duurzame energie. In totaal zijn vijftig clubs uit heel Nederland genomineerd. Negen clubs met de meeste stemmen winnen uiteindelijk de Nuon Club Competitie.

Via de Club Competitie helpt energiebedrijf Nuon sportverenigingen met het verlagen van de energierekening. Onstwedder Boys heeft zich hiervoor ingeschreven en is door een jury geselecteerd als een van de vijftig beste inzendingen. De jury bestaat uit voetballers Anouk Hoogendijk en Richard Witsche, sportpresentator Toine van Peperstraten, de CEO van Nuon Peter Smink en twee energieadviseurs.

Iedereen kan tot 18 mei stemmen op Onstwedder Boys via http://clubcompetitie.nuon.nl. De negen verenigingen met de meeste stemmen winnen de Nuon Club Competitie en daarmee een bedrag ter hoogte van de laatste energierekening (maximaal 10.000 euro). De winnaars worden eind mei bekend gemaakt.

Lagere energierekening

Het bestuur nam het initiatief om de onstwedder voetbalvereniging in te schrijven voor de Nuon Club Competitie. De belangrijkste reden om dit te doen, is dat wij graag de energierekening willen verlagen. Dat is immers een flinke kostenpost die jaarlijks terugkomt. Volgens Nuon zijn er voor sportclubs goede kansen voor een lagere energierekening. “Neem bijvoorbeeld de CV-ketel, de grootste gasverbruiker”, legt energieadviseur Rob van der Plas van Nuon uit. “Uit onze analyses blijkt dat clubs veel winst kunnen boeken, alleen al door de verwarmingsinstallatie beter af te stellen.” Zo kan een gemiddelde club tot 15% besparen op aardgas. Recent bracht Nuon een trendrapport uit over energiebesparing en duurzaamheid bij sportclubs, met veel feiten, cijfers en achtergronden.

Stem nu!

Wil je ook dat Onstwedder winnaar wordt in de Nuon Club Competitie? Breng dan je stem uit op http://clubcompetitie.nuon.nl. En let op: want dit kan tot uiterlijk 18 mei 2015.