Teamindeling senioren seizoen 2019-2020

De geruchten gingen al rond en ter bevestiging hierbij de indeling van onze 4 seniorenteams voor het seizoen 2019-2020. Door het doorschuiven van de JO-19 naar de senioren en een aantal nieuwe leden komen we in totaal op 67 spelende senior leden. Als bestuur hebben we besloten om dit in 4 teams in te delen, zodat ieder lid zoveel mogelijk aan spelen toe komt. Uiteraard brengt dit ook verplichtingen met zich mee. Het opzeggen, in de afgelopen jaren steeds gemakkelijker en frequenter, voor een wedstrijd kan niet eenvoudig worden opgevangen door de kleinere selecties per elftal. Dus we doen een beroep op alle leden om er te zijn tijdens de wedstrijden altijd te zijn en waar nodig de andere elftallen te helpen mocht er een tekort zijn. Het is een teamsport en we zijn alle leden hard nodig dit seizoen.

Senioren teamindeling 2019-2020

De spelers in de eerste selectie (namen in rood) worden getraind door Richard Streuding op dinsdag en donderdag avond. De 2e selectie (namen in blauw, deel Onstwedder Boys 2 en Onstwedder Boys 3) zal apart worden getraind. Hiervoor zijn we nog op zoek naar een trainer en de trainingsavonden zijn dan ook nog niet bekend. Dit zal in overleg met de trainer en de selectie worden gedaan. Het 4e elftal traint als vanouds op donderdagavond in een onderlinge partijvorm. 

De competitie-indeling van Onstwedder Boys 3, oorspronkelijk allemaal tegenstanders boven de stad Groningen, is gewijzigd. Zij komen nu uit in de 5e klasse met de volgende tegenstanders; 

ACV 7

BATO 2

Borger 3

Lycurgus 9

SV Mussel 2

Onstwedder Boys 3

Veelerveen/Westerwolde 2

VVS 3

WVV 2

FC Zuidlaren 3

 

We wensen alle leden een hele fijne vakantie en we zien jullie graag aan het begin van het seizoen gezond weer terug op de Boskamp.

 

Het bestuur.