Beikes Schilderswacht nieuwe hoofdsponsor Onstwedder Boys

Komende 5 seizoenen prijkt de naam van Beikes Schilderswacht op de tenues van het 1e elftal van Onstwedder Boys. Beikes Schilderswacht volgt hiermee van den Hende Recycling op als hoofdsponsor van de Boys.

Nadat het contract met van den Hende recycling afliep en zij te kennen gaven het sponsorschap niet te willen verlengen moesten wij op zoek naar een nieuwe hoofdsponsor.

Deze is gevonden in Beikes Schilderswacht gevestigd in Winschoten. Eigenaar Erik Beikes is zeker geen onbekende van de club. Hij is nog speler van het 3e elftal en al jarenlang sponsor van onze vereniging.

Beikes Schilderswacht is een onderhouds- en schildersbedrijf wat niet alleen het verfwerk verzorgd maar het complete onderhoud voor haar rekening neemt. Zo kunnen particulieren en bedrijven bij hen terecht voor het volledige onderhoud van hun woningen en onroerend goed, waaronder schilderwerk, wandafwerking, beglazing en timmerwerk.

Wij zijn erg blij dat Beikes Schilderswacht het hoofdsponsorschap op zich wil nemen en dat zij zich verbonden voelen met onze vereniging.
In deze tijd is het niet vanzelfsprekend dat er zomaar een nieuwe sponsor wordt gevonden vandaar onze waardering en blijdschap.
Vanzelfsprekend bevelen wij al uw verf- en onderhoudswerk aan bij onze nieuwe hoofdsponsor: Beikes Schilderwacht. www.beikesschilderswacht.nl

Wij danken van den Hende Recycling voor al de jaren die zij ons ondersteund hebben als hoofdsponsor. Als bordsponsor blijven zijn onze club nog ondersteunen.

Tevens danken wij alle sponsoren van de boys in welke vorm dan ook.

Wij zien uit naar een prettige samenwerking.
Bestuur vv Onstwedder Boys