Bert Hartsuiker benoemd tot erelid vv Onstwedder Boys

Bert Hartsuiker benoemd tot erelid vv Onstwedder Boys.
Vanaf 1979 is Bert al betrokken als bestuurder bij de Boys. De eerste bestuursfunctie die hij bekleedde was als jeugdsecretaris, dit heeft hij maar liefst 33 jaren gedaan. Nadien volgde een periode van 18 jaar, waarin Bert het wedstrijdsecretariaat verzorgde.

Tussen de bedrijven door was hij nog 5 seizoenen jeugdleider van de C, B en A jeugd, zat Bert in de supporterscommissie en was hij clubscheidsrechter en coördinator van de clubscheidsrechters.

Ook draaide Bert zijn kantinediensten op de zaterdag en donderdagavond. Tevens was hij consul voor de KNVB en keurde hij de velden.

Voor al deze werkzaamheden, inzet en energie die hij in de club heeft gestoken is Bert op 12 maart 2020 benoemd tot erelid van ‘zijn’ Onstwedder Boys.
Om erelid van een vereniging te worden moet je langdurig een bestuursfunctie hebben bekleed en je bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de club. “Gezien bovenstaande activiteiten heeft Bert dit zeker verdiend”, aldus de voorzitter René Jonker. Unaniem was dan ook de stemming op zijn voordracht.

Ook de KNVB heeft de werkzaamheden van Bert voor de club gewaardeerd en hij werd dan ook op 13 juli 2013 ‘Lid van verdienste’ van de KNVB voor zijn 25-jarig bestuurswerk bij Onstwedder Boys.

Een tweetal bestuursleden zijn bij Bert op bezoek geweest om de oorkonde en een boeket bloemen te overhandigen. Bert was enorm trots en blij met de erkenning die hij van de club heeft ontvangen voor zijn werkzaamheden en inzet.
“Ik had nooit gedacht hiervoor in aanmerking te komen” waren zijn woorden.
Hiermee toont Bert zijn bescheidenheid die hem zo kenmerkt. Hij bedankt alle leden van de club voor de waardering die hem aangeboden is.

Namens de hele vereniging feliciteren wij Bert met het erelidmaatschap van vv Onstwedder Boys.

Namens vv Onstwedder Boys,
Het bestuur