Coronatijd bij de Boys

Zoals bij alle (sport)verenigingen in ons dorp is het ook stil op “de Boskamp”.

Alle activiteiten voor de senioren liggen sinds een aantal weken stil. Het bezoek aan de plaatselijke trots vervalt op de zaterdagen, het bijkletsen langs de lijn lijkt al een eeuwigheid geleden. Hoe de kantine er van binnen uitziet weten wij al bijna helemaal niet meer. Na de gestaag vorderende verbouwing wordt dit ook daadwerkelijk heel anders en hopen jullie het resultaat over niet al te lange tijd te kunnen tonen.

Hoe lang de stilte op “de Boskamp” nog duurt weten we niet. Wel weten we dat het coronavirus nog volop onder ons is en gezien het aantal besmettingen nog wel even onder ons zal blijven. Misschien worden de regels nog wel scheper gesteld. Terecht? De één zal zeggen van niet, de ander zal zeggen “nog niet streng genoeg”. Het feit is dat we er allemaal mee te maken hebben en we het met elkaar moeten zien te rooien, welke regels wij ook opgelegd krijgen.

Gelukkig kan onze jeugd nog wel door met de trainingen zodat ze in ieder geval nog tegen een balletje kunnen trappen op hun trainingsavonden. De JC heeft voor de zaterdagmorgen onderlinge wedstrijdjes georganiseerd om toch maar bezig te zijn. Natuurlijk evenaart dit geen echte wedstrijd maar toch….

Veel vrijwilligerswerk bij de Boys stopt even voor dit moment. Verplichtingen vallen weg voor onze vrijwilligers waaronder de vrijdagmorgen groep, wasdames, kantine medewerk(st)ers, schoonmaaksters, (jeugd)leiders en de supporterscommissie. Veel tijd over dus.

Wij hopen in ieder geval, als het weer kan en mag, dat wij weer een beroep op jullie kunnen doen om weer leven in “de Boskamp” te blazen.

Het verslaan van de tegenstander in een wedstrijd doe je samen dus laten we ook samen het coronavirus proberen te verslaan.

Let op jezelf en vooral op elkaar.
Het bestuur.