Derde nederlaag op rij voor Boys

Onstwedder Boys is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om de uitwedstrijd tegen SCN in winst om te zetten. In Nieuwlande werd het 5 – 4 voor de thuisploeg. Opvallend is dat de wedstrijd vorig seizoen ook in 5 – 4 eindigde voor de ploeg uit Drenthe. Onstwedder Boys zakt door dit resultaat steeds verder weg op de ranglijst en staat nu zevende.

De eerste helft verliep slecht voor de Boys. Nadat SCN snel op voorsprong is gekomen, weet Jarno Sterenborg gelijk te maken. Daarna loopt SCN uit naar 4 -1. Voor de rust komt Onstwedder Boys echter sterk terug via doelpunten van Gerko Scheper en opnieuw Jarno Sterenborg. De ruststand is 4 – 3. Na de rust scoort SCN binnen tien minuten de 5 – 3, waarna Gerwin de Wijk een kwartier voor tijd het vierde doelpunt voor Onstwedder Boys weet te maken. Hier blijft het bij.

Komende zaterdag wordt er niet in competitieverband gespeeld. Zaterdag 23 november staat er weer een thuiswedstrijd op het programma. Tegenstander is dan SVBO dat vandaag met 4 – 2 verloor van Wildervank. Onstwedder Boys heeft inmiddels een achterstand van negen punten op koploper Vitesse ’63 uit Koekange.