Harold Molanus verlengt bij de Boys

Harold Molanus staat ook volgend seizoen als hoofdtrainer aan het roer van de selectie van voetbalvereniging Onstwedder Boys. Het bestuur van de oranjehemden maakt bekend dat er een contractverlenging voor het seizoen 2024-2025 is overeengekomen.


Met deze verlenging gaat Molanus zijn tweede seizoen in bij de Boskampbewoners. Hoewel het erg vroeg in het seizoen is hebben beide partijen aangegeven graag met elkaar verder te willen. “Als het goed is, is het goed en kun je het ook naar elkaar uitspreken” aldus voorzitter René Jonker. De klik is er en hij past prima bij onze vereniging.

De selectie was unaniem en zien in Harold de trainer die bij hen past. Met name de aard van de trainingen, het tactisch vermogen, zijn coaching en de persoonlijke aandacht worden geroemd.

Ook de trainer zelf is tevreden. Hij ziet genoeg uitdagingen in deze groep evenals in de jeugd die er aan zit te komen en wil dit graag verder vormgeven. Hij geeft aan het prima naar zijn zin te hebben en daarom was een verlenging van beide kanten dan ook geen verrassing.

Wij zien uit naar een mooi vervolg van deze samenwerking.

Het bestuur van Onstwedder Boys

  •