Ook Gerrie Koster en verzorger Bram Hulzebos verlengen bij Onstwedder Boys

Gerrie Koster traint ook komend seizoen de 2e selectie en de JO 19 van Onstwedder Boys.

Hij gaat hiermee zijn 3e seizoen in. Tevens is de verbintenis met verzorger Bram Hulzebos verlengd, dit na tevredenheid van alle kanten.

 

Na het evaluatiegesprek in de afgelopen week zijn Gerrie Koster en het bestuur overeengekomen dat Gerrie ook komend seizoen trainer blijft van onze 2e selectie en onze JO19.

“Gerrie is een top kerel die heel goed past bij onze club, ik kan wel zeggen dat hij een Onstwedder Boys man is geworden. Als je ziet hoe hij bezig is met de jongens van het 2e en de JO 19 maar ook de jongens van het 1e en de andere jeugd is prachtig. Wij zijn dan ook blij dat Gerrie nog langer bij de Boys blijft. Hiermee hebben wij het trainerskorps van de senioren en de oudste jeugd prima op orde met Gerrie Koster, die in het bezit is van UEFA-B en Harold Molanus als nieuwe hoofdcoach. Ook het contract met onze verzorger Bram Hulzebos is weer verlengd. Hij gaat hiermee zijn 26e seizoen in als verzorger van de Boys en dat zegt genoeg over zijn betrokkenheid. “Als bescheiden dorpsclub zijn we hier best wel een beetje trots op” aldus voorzitter Rene Jonker.

“Ik ben uitermate tevreden bij Onstwedder Boys en voel de waardering die ik binnen de club krijg. Ook mijn samenwerking met de huidige trainer Guus Zantinga is prima en hoop dat dit met Harold Molanus net zo zal gaan. Samen de selecties beter maken dat is waar ik energie van krijg” aldus Gerrie

“Zijn ervaring, kennis, enthousiasme en omgang is precies wat onze groep beter maakt en daarom zijn we blij met de voortzetting van onze samenwerking” besluit Jonker

Na het gesprek werd het besluit dan ook snel bekrachtigd om te verlengen.

Wij wensen Gerrie, Bram, het tweede elftal en de JO19 veel succes voor het volgend seizoen alsook voor de 2e helft van dit seizoen.

 

Het bestuur