Voetbalmeiden gezocht

Onstwedder Boys is nog steeds op zoek naar meiden voor een dames senioren elftal. Dit seizoen speelt er wel een dames team in de 7 x 7 competitie maar een volwaardig dames senioren elftal wordt, naast een A1-junioren team, ontzettend gemist binnen de vereniging.

Vorig jaar is door het bestuur ter elfder ure nog geprobeerd samenwerking te zoeken met Wedde, Mussel en zelfs Ter Apel maar er waren, net als bij de Onstwedder Girls, te veel meiden bezig met studie, werk en andere “bijzaken”.

Toch willen we als bestuur weer een poging doen om zo snel mogelijk een volledig team op poten te zetten. Vrouwenvoetbal is de laatste jaren erg in opmars. Vrouwenvoetbal maakt de voetbalsport interessanter en bovendien verhoogd het de sfeer in en rondom de club. Kortom, bij een moderne en complete voetbal-vereniging hoort een vrouwen-elf. En zo’n club wil de Onstwedder Boys zijn.                                               Een trainer, in de persoon van Bert Suk, is er. Een sponsor, Folkers Rijopleidingen, is er. Nu de meiden nog.

Ben je een dame met pit,15 jaar of ouder en wil je voetballen meldt je dan aan bij het bestuur of zoek contact met één van onze actieve voetbalsters.

 

Namens het bestuur,

Luuk Bruggers