Boys winnen laatste competitiewedstrijd

Onstwedder Boys heeft de laatste competitiewedstrijd tegen MSC gewonnen. In Meppel werd het 3 – 1 voor de ploeg van Richard Streuding. Onstwedder Boys kan zich nu opmaken voor de nacompetitie, terwijl MSC degradeert naar de vijfde klasse.

MSC leek er zaterdagmiddag zelf ook niet meer in te geloven. Voor de ploeg uit Meppel stond er nog wel wat op het spel, maar het leek net of men zich al bij de degradatie had neergelegd. Bij rust stond het nog 0 – 0. Na de rust slaagde Onstwedder Boys er pas in uit de vele kansen te scoren. Harm Visser maakt eerst de 0 – 1, waarna Gerko Scheper de Boys op een 0 – 2 voorsprong brengt. Wesley Spier doet vervolgens nog iets terug namens MSC en brengt de stand op 1 – 2. Het laatste doelpunt van Onstwedder Boys wordt gemaakt door Gerwin de Wijk uit een strafschop.

Onstwedder Boys is als derde geëindigd in de competitie op ruime afstand van CSVC, dat met één punt voorsprong op Vitesse ’69 kampioen werd. De Boys haalden 39 punten uit 22 wedstrijden. Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys in de nacompetitie tegen SVN ’69 uit Nijeveen. Deze ploeg eindigde in de derde klasse D op de voorlaatste plaats. In Nijeveen wordt om 14.30 uur afgetrapt.