Onstwedder Boys verliest in Hoogkerk

Opnieuw lukte het Onstwedder Boys niet om in dit kalenderjaar in een uitwedstrijd één punt of drie punten mee naar huis te nemen. In Hoogkerk was HFC ’15 met 3 – 1 te sterk voor de Boys. Hierdoor is de ploeg uit Hoogkerk nu in de stand Onstwedder Boys gepasseerd. De ploeg van trainer Harold Molanus staat nu op de elfde plaats met 20 punten.

In de slotfase van de eerste helft komt HFC ’15 op voorsprong via Frank Volkers. Na rust maakt Rutger Hofsteenge de 2 – 0 voor de ploeg uit Hoogkerk. Vervolgens profiteert Bert Jan Wilzing van een fout in de verdediging van de Hoogkerkers en brengt zo de spanning terug: 2 – 1. In de laatste minuten van de wedstrijd is het Rick van Lent die de eindstand op 3 – 1 bepaald. Opnieuw een nederlaag voor de Boys, die na de winterstop slechts vier punten wisten te behalen.

Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys thuis tegen Lycurgus, dat vandaag met 4 – 1 wist te winnen van laagvlieger Mamio. De wedstrijd op Sportpark De Boskamp begint om 14.30 uur.

Opstelling: Rein Koudstaal, Nick Wagenaar, Sven Jaegers, Marcel Paans, Luc Nieuwenhuis, Gerben Meems (Harm Visser), Sem Nieuwenhuis, Rutgert Tipker, Anne Wilzing, Bert Jan Wilzing en Jarno Sterenborg (Mart Wilzing).