Onstwedder Boys wint van VVS Oostwold

Door Jan Hidde Wilzing – Onstwedder Boys heeft de wedstrijd tegen VVS met 2 – 0 gewonnen. Beide doelpunten vielen in de tweede helft. Door dit resultaat blijven de Boys op de achtste plaats staan met nu 27 punten uit 17 wedstrijden.

In de eerste helft waren er weinig mogelijkheden. VVS was helemaal niet gevaarlijk, terwijl Onstwedder Boys twee kansen kreeg. Een omhaal van Taco Koudstaal wordt door keeper Marco Broesder tot corner verwerkt en dezelfde Broesder reageert alert op een schot van Gerben Meems.

In de tweede helft lukt het de ploeg van Fokke de Jonge wel om te scoren. In de 68e minuut is het Gerwin de Wijk die een voorzet van Chris Strockmeijer bij de tweede paal binnen schiet. Tien minuten later scoort de Wijk nog een keer. Zijn vrije trap wordt door iedereen gemist en verdwijnt achter keeper Broesder in het doel.

Komende zaterdag staat de inhaalwedstrijd tegen Middelstum op het programma. Op De Boskamp wordt om 14.30 uur afgetrapt.