Voetbaldagen 2 tot en met 4 mei 2016 op de Boskamp

Onstwedder Boys heeft zich aangemeld voor de voetbaldagen die van 2 tot en met 4 mei worden gehouden. Als leden willen we jullie als eerste informeren. Vanaf 29 februari zullen we ook regionaal gaan beginnen met de promotie.

De Voetbaldagen zijn 3 dagen voetbaltrainingen en heel vel lol tijdens de meivakantie op meer dan 40 locaties in noord Nederland. De organisatie ligt in handen van Master sport & events. Op de website www.mastersportenevents.nl is meer informatie te vinden. Tijdens dit evenement kunnen F. E & D pupillen 3 dagen trainen op de Boskamp. Er wordt aandacht besteed aan verschillende facetten van het voetbal. Iedere dag wordt er getraind van 10 tot 15 uur met een lunch tussen 12 en 13 uur. Maandag wordt iedereen om 9:15 uur verwacht zodat de groepen kunnen worden ingedeeld en de kleding uitgedeeld.

Alleen bij voldoende deelname gaat dit evenement door in Onstwedde. Mocht dit niet in Onstwedde doorgaan, dan kun je deelnemen op een andere locatie (Hoogezand) of je geld terug vragen.

De kosten bedragen voor 3 dagen € 75,00 hiervoor krijg je:

  • 3 dagen voetbaltraining en heel veel lol van 9:00 tot 15:00
  • 3 dagen lunch
  • een speciaal ontworpen tenue van de Voetbaldagen (shirt, short en kousen)
  • een bal
  • een goodybag met leuke items
  • Just Kick It magazine

De officiële aanmelding en betaling loopt via Master sport & event. Aanmelden kan op de website http://mastersportenevents.nl/evenementen/product/4690-onstwedder-boys.

Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Gert Veldhuis (onstwedderboys@gmail.com).