Vele kampioenen op de Boskamp

ONSTWEDDE  26 mei 2014 – Het voorjaar van 2014 gaat bij Onstwedder Boys de boeken in als een bijzonder succesvolle periode. Zaterdag 17 mei werd Onstwedder Boys E3 al kampioen. Zij speelden op zaterdag 24 mei hun huldigingswedstrijd tegen Heiligerlee E3G (11 – 3 winst)..

Door Rick Wakker

Onstwedder Boys B1 speelde zaterdag hun kampioenswedstrijd. Tegen de laatst overgebleven concurrent Hoogezand B3 volstond winst voor de titel. En dat gebeurde, er werd met 5 – 1 gewonnen. Onstwedder Boys F1 won met 0 – 9 van Stadskanaal F3 en is met nog één wedstrijd te spelen niet meer te achterhalen door de andere ploegen. Ook Onstwedder Boys E1 was nog in de race voor het kampioenschap. Tegen naaste concurrent en koploper SJS E1 telde alleen winst. Aangezien er met 2 – 6 werd verloren ging dat feestje niet door.

Senioren

De prestaties van de senioren en vrouwenteams van Onstwedder Boys doen echter niet onder voor de jeugd. Onstwedder Boys Vrouwen 2 pakte op vrijdag 9 mei de titel in de 7 x 7 competitie en Vrouwen 1 maakte het feestje bij de vrouwentak van de club uit Onstwedde compleet door op zaterdag 17 mei ook kampioen te worden (2 – 7 winst tegen SETA VR1). Het grootste feest werd echter op zaterdag 10 mei gevierd toen het eerste elftal kampioen werd van de vierde klasse D.